23/5/12

Κωλοτούμπες Τσίπρα!

Η Ελλάδα "Ελντοράντο" Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας! 
"Greece is a blessed country. It has a lot of sun, it can manage its waters in a better way to produce energy, it has wind. It should become a renewable energy Eldorado!" Όχι η δήλωση αυτή δεν είναι του σύγχρονου Τσολάκογλου, του πρωθυπουργού της Πράσινης Απάτης, της Μαύρης Ανάπτυξης και της Χρεοκοπίας της Χώρας! Η δήλωση αυτή ανήκει στον κ. Τσίπρα, ο οποίος αφού αρχικά έστειλε διαβεβαιώσεις προς τους δανειστές της Χώρας ότι όχι μόνο αναγνωρίζει το Χρέος της Χώρας, αλλά και ότι δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερή αμφισβήτηση του Μνημονιού, τώρα στέλνει εχέγγυα αγαστής συνεργασίας και προς τους Μεγαλοεργολάβους της Μαύρης Ανάπτυξης και της Πράσινης Απάτης 
Μιλώντας στο «Ρόιτερς», ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στόχος του κόμματός του, αν σχηματίσει κυβέρνηση, είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε «Ελντοράντο» της Πράσινης Ενέργειας, απαριθμώντας χαρακτηριστικά και τις ..."εναλλακτικές" πηγές που διαθέτει η χώρα: Γη, Ύδωρ, Ήλιο και Αέρα! Η αναφορά του αυτή, μάλιστα, απέκτησε ουσιαστικά χαρακτήρα πρόσκλησης στους Έλληνες Μεγαλοεργολάβους και τις Γερμανικές Πολυεθνικές να επενδύσουν στην Ελλάδα, στα πλαίσια ενός νέου σχεδίου Μάρσαλ (!!!), καλλιεργώντας έτσι έντεχνα την αυταπάτη ότι από την "ανάπτυξη" που ευαγγελίζεται, θα επωφεληθούν εξίσου ο Ελληνικός Λαός και οι Μεγαλοεργολάβοι. 
Ξεχνά ο κ. Τσίπρας πως στο όνομα του "Ελντοράντο" οι Κονκισταδόρες αποδεκάτισαν τους Ιθαγενείς της Αμερικής και λεηλάτησαν τον Φυσικό Πλούτο ολόκληρης της Νέας Ηπείρου
Ας ονειρεύεται λοιπόν "Ενεργειακά Ελντοράντο" ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Κι ας συμμαχήσει με τους Μεγαλοεργολάβους για να κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο στα κανάλια τους και θετικά σχόλια στις εφημερίδες τους! Εμάς τουλάχιστον μας έπεισε ότι οι δεξιόστροφες κωλοτούμπες του τον οδηγούν γοργά στα βήματα των Παπανδρέου: όλο και πιο πολύ μιλάει σαν τον Γιωργάκη, κινείται σαν τον Ανδρέα και πολύ φοβούμαστε ότι στο τέλος θα καταλήξει να έχει παίξει έναν ανάλογο βρώμικο ρόλο στην ιστορία σαν τον παππού Παπανδρέου! 

ΥΓ) Θα υπενθυμίσουμε όμως στον κ.Τσίπρα ότι οι Κονκισταδόρες στις εκστρατείες τους για να ανακαλύψουν και να κατακτήσουν το "Ελντοράντο" δεν έκαναν ένα απλό περίπατο. Αντιθέτως συνάντησαν την σθεναρή και ηρωική αντίσταση των Αυτοχθόνων Ιθαγενών. Αυτό φαίνεται πως θέλει να το ξεχάσει ο κ. Τσίπρας, τώρα που συναγελάζεται με τους σύγχρονους Κονκισταδόρες της Ελληνικής Φύσης! Όμως η επιλεκτική μνήμη είναι κακός σύμβουλος, και ειδικά στην πολιτική οδηγεί είτε σε πραγματικές τραγωδίες είτε σε κανονικές φαρσοκωμωδίες. Ελπίζουμε να είμαστε αρκετοί αυτοί που θα το υπενθυμίσουμε αυτό στον κ.Τσίπρα και στην κάλπη! Έτσι ώστε οι κωλοτούμπες του να οδηγήσουν απλά σε μια  κομματική φαρσοκωμωδία και όχι σε μια πολιτική τραγωδία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: