18/3/12

Κι αυτή η νίκη ήταν του ...Λαού!

Πανηγυρισμοί για την απρόσμενα μαζική και μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ!
Ο "στρατηγός" Τσουκάτος  δικαιούται να πανηγυρίζει καθώς έβαλε μπρος την "μίζα" του κομματικού μηχανισμού για να υπάρξει η μέγιστη κινητοποίηση μελών και φίλων!  

Ο Μαντέλης ανέλαβε να συλλέξει τα δίευρα από όλους όσους ψήφισαν στις εκλογές! Και έτσι θα μπορέσουν να καλυφθούν κάποια από τα χρέη του Κόμματος!

Ο Πάγκαλος πρόταξε το πολιτικό του βάρος ώστε να αποφευχθούν πολιτικές προβοκάτσιες με γιαουρτώματα κατά των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ!

Οι δύο πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, και πρώην Πρωθυπουργοί της Χώρας, πανηγύρισαν έντονα για την μεγάλη συστράτευση του λαού στις γραμμές της Παράταξης παρά της αντίξοες συνθήκες, ευελπιστώντας ταυτόχρονα σε αναβάθμιση και του δικού τους ρόλου μετεκλογικά: άλλος για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και άλλος για την θέση του Προέδρου της ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικής  Οργάνωσης) "Πράσινη Ανάπτυξη στο ΙΚΑ Καλλιθέας"!   

Ο Μεγάλος Νικητής των εκλογών, ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Πολιτικός που έσωσε την Ελλάδα από την Χρεοκοπία, ελπίζει τώρα ότι θα φέρει ξανά στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ, έστω και σε συγκυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία, και έτσι να μπορέσει να ολοκληρώσει το Μεγάλο του Έργο: Να μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα απέραντο κουρείο, μισθών, συντάξεων, εργατικών δικαιωμάτων, ονείρων και γιατί όχι και ζωών

Ο "ακατονόμαστος" μετά τις τελευταίες αυτές θετικές εξελίξεις δήλωσε ότι θα ξαναρχίσει τις δωρεάν συναυλίες του για να εμψυχωθούν οι χιλιάδες Νενέκοι στον δύσκολο αγώνα τους! 

Η Γερμανίδα Καγκελάριος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από τις εξελίξεις αυτές στο ΠΑΣΟΚ, και εκθείασε τον κ. Βενιζέλο ως παράδειγμα πολιτικού ταγμένου στην προοπτική της Νέας Ευρώπης του Δ' Ράιχ!

Το ότι ανακοίνωση για την μεγάλη νίκη του κ. Βενιζέλου έβγαλε και η Siemens χαρακτηρίζοντας μάλιστα το ΠΑΣΟΚ αδελφό κόμμα, διαψεύστηκε μετά βδελυγμίας από όλες και προς όλες τις κατευθύνσεις! Εξάλλου τι δουλειά έχουν οι Γερμανικές Πολυεθνικές να εμπλέκονται στην Ελληνική Πολιτική Σκηνή;


Δεν υπάρχουν σχόλια: