30/1/12

"Οι Έλληνες είναι σαν τον καρκίνο!"


Απίστευτη δήλωση της Φινλανδής υπουργού Οικονομικών!
Παρομοιάζει με "καρκίνο" την κατάσταση στην Ελλάδα η Φινλανδή υπουργός οικονομικών Jutta Urpilainen. Το δήλωσε ευθαρσώς σε ομιλία της σε σεμινάριο για επιχειρηματίες.

Μετά τις ..."γραπτές εγγυήσεις" που είχε απαιτήσει η Φινλανδία από την Ελλάδα, για να συναινέσει στο πακέτο διάσωσης, η Φινλανδή υπουργός Οικονομικών επανέρχεται με σκληρές δηλώσεις για τη χώρα μας.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "η κατάσταση της Ελλάδας δημιουργεί αβεβαιότητα, είναι σαν τον καρκίνο. Όσο η κατάσταση της χώρας είναι αβέβαιη, θα μεταδίδει την αβεβαιότητα".
Σύμφωνα με την ίδια, "η Ελλάδα πάντα υπολείπεται των στόχων του προγράμματος που έχουμε συμφωνήσει από κοινού. Προς το παρόν, φαίνεται ότι δεν μπορεί να επιτύχει τον στόχο για μείωση του χρέουςτης στο 120% του ΑΕΠ".
Οι δηλώσεις της Φινλανδής υπουργού έρχονται αμέσως μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη της Γερμανικής πρότασης για τοποθέτηση "επίτροπου προϋπολογισμού" στην Ελλάδα να αποτελέσουν την "ταφόπλακα" της δήθεν διαπραγματευτικής πολιτικής της δοτής Κυβέρνησης Παπαδήμιου!



Δεν υπάρχουν σχόλια: