16/10/11

Ο Εθνοσωτήρας κύριος Υφυπουργός Ανάπτυξης!

Ο αιτωλοακαρνάνας υφυπουργός Ανάπτυξης κύριος Θάνος Μωραΐτης  που με μια του υπογραφή "χαρίζει" εκατομμύρια ευρώ στους μεγαλοεργολάβους της Μαύρης Ανάπτυξης και της Πράσινης Απάτης, καλεί την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, να υπερψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων ληστείας του Ελληνικού Λαού!
Ο κύριος Υφυπουργός μετά το τέλος της τελετής εγκαινίων του εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας σχολίασε: «Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, δυο χρόνια τώρα δίνει μια μεγάλη μάχη. Πιστεύω ότι αυτήν   την δύσκολη εβδομάδα που ξεκινά, η κοινοβουλευτική ομάδα θα αρθεί και πάλι στο ύψος των περιστάσεων, θα αναλογιστεί την μεγάλη ευθύνη αλλά και την κρισιμότητα των αποφάσεων που καλούμαστε να πάρουμε για το μέλλον της χώρας.»
Βέβαια ο κύριος Υφυπουργός δεν είπε κουβέντα για την τελευταία επιχορήγηση που φέρει την υπογραφή του, με την οποία επιδοτείται  εταιρεία μεγαλοεργολάβων με περίπου 8000000 ευρώ για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου και με την δικαιολογία ότι θα δημιουργηθεί μία (1) θέση εργασίας!!! Ναι, καλά διαβάσατε και μην εκπλήσσεστε: επιχορηγούν τους Μεγαλοεργολάβους   με σχεδόν 8 εκατομμύρια ευρώ επειδή θα δημιουργηθεί μία θέση εργασίας!!!
Και την ίδια ώρα πληρώνουν ακόμη και οι χαμηλοσυνταξιούχοι και  οι  άνεργοι "έκτακτη εισφορά"-χαράτσι, για να βαυκαλίζεται η Κυβέρνηση ότι ... σώζει την χώρα από την Χρεοκοπία και να εμφανίζεται ο κύριος Υφυπουργός ως "εθνοσωτήρας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: