4/5/11

Ντομινίκ Στρος Καν: Δουλέψαμε με τις ελληνικές αρχές υπόγεια!


Οι μάσκες πλέον έπεσαν: η μυστική συμφωνία Παπανδρέου - Στρος Καν αποκαλύφθηκε!
Πολιτικός κόλαφος για την αξιοπιστία του Γιώργου Παπανδρέου και της Κυβέρνησής του μετά τη δημοσιοποίηση αποσπάσματος των δηλώσεων που είχε κάνει ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν σε γαλλικό κανάλι!
Οι δηλώσεις έγιναν κατά την διάρκεια συνέντευξης του Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου  στο Canal+, που είχε δοθεί στις αρχές του 2010 και αφορά αποσπάσματα τα οποία δεν είχαν προβληθεί ποτέ στη γαλλική τηλεόραση κι έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.
O Ντομινίκ Στρος Καν φέρεται να λέει: «Όταν λέω υπερβάλλοντας ότι, όταν ήρθε το ΔΝΤ (σ. σ. στην Ελλάδα), κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες. Το κλείσαμε σε 15 ημέρες, διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή με είχε πάρει πολλές φορές τηλέφωνο».
Η συνέντευξη του Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) κ. Στρος Καν αποκαλύπτει ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, δούλεψε μαζί του υπόγεια και για πολλούς μήνες, προκειμένου να υπαχθεί η χώρα μας στο Μνημόνιο και το μηχανισμό της Τρόικας. Αποκαλύπτεται, επίσης, ότι την ώρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός έλεγε ότι “λεφτά υπάρχουν” και ότι “δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ” μυστικά και υπόγεια, σχεδίαζε με τον κ. Στρος Καν το αντίθετο, εξαπατώντας του Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: