24/5/14

Να γιατί αύριο πρέπει να ...καούν οι κάλπες!

Για να μην καεί η Ελλάδα!
Ποια όμως είναι η κυρία Τζαβέλα; Διαβάζοντας και αντιγράφοντας από το βιογραφικό της: σπούδασε Οικονομικά στο Wesley College στο Deleware των ΗΠΑ. Διορίστηκε διοικητής του ΟΑΕΔ επί Μητσοτάκη (1989-1993), και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Αποκατάστασης Ομογενών εξ Αλβανίας, αντιπρόεδρος της εταιρείας INTRACOM, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη και εντεταλμένη Σύμβουλος Διεθνούς Ανάπτυξης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑΣτις ευρωεκλογές του 2009 εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Στην Νέα Δημοκρατία προσχώρησε μόλις πριν 2 μήνες. Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μέλος της ομάδας «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας», που ίδρυσε ο ακραίος ρατσιστής Nigel Farage. Στις 4 Ιουλίου 2012, ήταν η μοναδική ελληνίδα ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ της Εμπορικής Συμφωνίας Κατά της Παραποίησης (ACTA) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ήταν αντιπρόεδρος της επιτροπής των σχέσεων του Ευρωκοινοβουλίου με το Αμερικανικό Κογκρέσο. Και ορίστηκε εισηγήτρια για την ενεργειακή πολιτική της ΕΕ μέχρι το 2050:
Η κα. Φερονίκη έχει περάσει στο πάνθεον του ...πατριωτισμού με τη περιβόητη δήλωσή της: «Ας καεί η Ελλάδα αν είναι να υπάρξει μια πραγματικά ενωμένη Ευρώπη»
Στην ευρωβουλή έχει προσλάβει ως βοηθό της τον γιο του έτερου ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, Νίκου Σαλαβράκου. Λογικό, αφού ο κύριος Σαλαβράκος έχει προσλάβει την κόρη της Νίκης Τζαβέλλα ως βοηθό του. Έτσι "ξεπεράστηκε" ο κανονισμός του ευρωκοινοβουλίου που απαγορεύει σε ευρωβουλευτές να προσλαμβάνουν συγγενείς 1ου βαθμού. 


Τώρα- μετά από όλα αυτά- όσοι τελικά ψηφίσουν την κα. Φερονίκη για ευρωβουλευτή είναι σίγουρο πως είναι έτοιμοι να εκλέξουν και τον ...Μάκαρο πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: