8/4/14

Το πραγματικό ελληνικό Success Story: πως το Μαρούσι έγινε Bollywood!

Ο ορισμός ματαιοδοξίας του νεοέλληνα!
Ο Γιατρός, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης (δηλαδή ο πολιτικός που έχει ψηφιστεί από τους Αμαρουσιώτες να κυβερνά τον δήμο τους και ο γιατρός που έχει εκλεγεί από τους συναδέλφους του για να τους εκπροσωπεί), και η σύζυγός του καθηγήτρια Φιλολογίας σε γυμνάσιο-λύκειο (δηλαδή η εκπαιδευτικός που θα… βοηθήσει τους εφήβους να ολοκληρωθούν ως χαρακτήρες και να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία) σε μια επικών διαστάσεων "μπολιγουντιανή" φωτογράφιση.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις παρακάτω φωτογραφίες. Η αισθητική παρακμή, η κακογουστιά, ο εξώφθαλμος νεοπλουτισμός, οι πόζες επιπέδου μπουζουκιού της Εθνικής Οδού, η πλατίνα στα μαλλιά, η Άρτα και τα Γιάννενα στο σαλόνι…
Κι όμως πρόκειται για τον Δήμαρχο Αμαρουσίου οικογενειακώς μετά ξανθιάς συζύγου και συμπαθέστατου, αν εξαιρέσεις το κοστουμάκι γιου, που στο πλαίσιο του "copy paste" έχει αναπαραχθεί από πολλά ΜΜΕ με λεζάντες τύπου “η τέλεια φωτογράφιση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη με την πανέμορφη σύζυγό του και τον ξανθό άγγελο γιο τους”. 
Καθώς θαυμάζετε τις φωτογραφίες με concept “πόζες και επίδειξη μιας ευτυχισμένης μεγαλοαστικής οικογένειας” αφήστε και το τραγούδι του Τζίμη Πανούση να παίζει. Θα ολοκληρώσει το όλο πακέτο θαυμασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: