2/5/12

Της κοινής εκδιδομένης επί χρήμασιν γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα!

Προσοχή: δόθηκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες "πολιτικών ιερόδουλων" που πάσχουν από την θανατηφόρα μολυσματική ασθένεια του Μνημονιασμού!  
Όσοι έχουν έρθει σε ...επαφή μαζί τους κατά το παρελθόν, καλούνται την Κυριακή 6 Μαΐου σε ...προληπτικό έλεγχο για να ελεγχθεί το αν νοσούν και οι ίδιοι! 
ΥΓ) Ειδικά για τον ανεκδιήγητο Υπουργό Υγείας χρήζει μια επιπλέον επισήμανση: η πρακτική που ακολούθησε στο θέμα των ιερόδουλων με το AIDS, ξεφεύγει από τα όρια της πολιτικής κριτικής και αγγίζει τα όρια της ψυχιατρικής προσέγγισης! Η ταχτική της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών των ιερόδουλων για λόγους "προστασίας της δημόσιας υγείας", οδηγεί στον κίνδυνο να ακολουθηθεί παρόμοια ταχτική και για όσους οροθετικούς στον ιό HIV, υπάρχει υποψία ότι έχουν ελεύθερες σεξουαλικές σχέσεις... Εκεί δυστυχώς  μας οδηγεί η "λογική" του Λοβέρδου! Και ο υπουργός προχώρησε ακόμη παραπέρα και αποφάσισε να ...ποινικοποιήσει τις σεξουαλικές σχέσεις χωρίς προφυλάξεις! Τώρα το πως το φαντάζεται στο μυαλό του αυτό, μόνο αυτός το ξέρει; Θα κάνει άραγε έφοδο το "Ηθών" και θα ελέγχει αν οι συνουσιαζόμενοι έχουν πάρει προφυλάξεις; Και αν όχι, θα τους στέλνει στο αυτόφωρο; Αν ναι, θα τους αφήνει να ...ολοκληρώσουν; Το σίγουρο είναι ότι ο κ.Λοβέρδος στην προσπάθεια του να μαζέψει ψήφους τελεί εν πλήρη συγχύσει, εν πλήρη τρικυμία εν κρανίω! Αλλά παρόλο που η ταχτική του χρήζει καθαρά ψυχιατρικής ανάλυσης, δυστυχώς έχει σημαντικές πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις, καθώς ερωτοτροπεί ανοιχτά και ...χωρίς προφυλάξεις με ναζιστικές αντιλήψεις! Και αυτό που πρέπει σαν κοινωνία να κατανοήσουμε είναι ότι όσο το ανθρώπινο σώμα αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα, τόσο η  Κοινωνία θα βυθίζεται στον βούρκο της ηθικής ανυποληψίας ανθρώπων σαν τον "κύριο" Λοβέρδο και σαν αυτούς που στηρίζουν αυτόν και τις παρακμιακές του απόψεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: