31/7/11

Η γελοιότητα της Κυβερνητικής Προπαγάνδας:

Όταν τα ΜΑΤ αναγορεύονται σε  "υπερασπιστές" του ... Περιβάλλοντος!*
Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Γενικής  Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής κατά την επιχείρηση "εκκένωσης της Πλάτειας Συντάγματος":  "Απομακρύνθηκαν  αντικείμενα και άλλα είδη που αποτελούσαν εστίες ρύπανσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος, ενώ συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα τα  οποία κατηγορούνται για παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος."!!!
Η Κυβέρνηση του σύγχρονου Τσολάκογλου και οι πραιτωριανοί της  βάλθηκαν να μας αποτρελάνουν εντελώς! 
Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν ότι το πανό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία ρυπαίνει το Περιβάλλον:
... σε αντίθεση με τους Μεγαλοεργολάβους της "Μαύρης Ανάπτυξης και της Πράσινης Απάτης" που όπως φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία, ...προστατεύουν απόλυτα το Περιβάλλον:


Όποιος έχει μάτια έχει και κρίση!
Συγκρίνεται τις δύο φωτογραφίες και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας!

****************************

* Το μόνο "Περιβάλλον" που προστατεύουν οι "πραιτωριανοί " είναι   το Οικονομικοπολιτικό Περιβάλλον που στηρίζει την  Πολιτική της Κυβέρνησης του σύγχρονου Τσολάκογλου! Και όσοι από φόβο, ή έλλειψη θέλησης ή έστω και από  άγνοια, δεν αντιτίθονται  σ΄αυτήν την Πολιτική δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τελικά η Ιστορία θα τους καταγράψει κι αυτούς ως συνυπεύθυνους! Θα τους υπενθυμίσουμε την ρήση του Αμερικανού Ιστορικού Howard Zinn: "Ιστορικά, τα πιο τρομερά πράγματα -πόλεμος, γενοκτονία, δουλεία- προέκυψαν όχι από την ανυπακοή αλλά από την υπακοή."

Δεν υπάρχουν σχόλια: