5/6/11

Στο Αγρίνιο τους "πήραν" με τα ... μαρούλια!!!

... και αυτοί έτρεξαν να κρυφτούν  στο φράγμα της ΤΕΡΝΑ !
Οι Νενέκοι της "Πράσινης Ανάπτυξης" το μόνο πράσινο που είδαν στο Αγρίνιο ήταν τα ...μαρούλια που τους πέταξαν οι εκατοντάδες Αγανακτισμένοι Αγρινιώτες!

Για αυτό και άρον -άρον έτρεξαν στο Ιδωτικό Φράγμα της ΤΕΡΝΑ στον Ορεινό Βάλτο, όπου τουλάχιστον εκεί βρήκαν ένα σίγουρο και ασφαλές καταφύγιο, γεμάτο θαλπωρή και ζεστασιά!   

Οι Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Σταυρακάκης,  ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραϊτης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Κουτσούκος καθώς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Τάσος Αποστολόπουλος, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Υφαντής, ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός και οι Αντιδήμαρχοι, ο δήμαρχος Αστακού Πυθαγόρας Σαμαράς,κ.α. έτρεχαν να κρυφτούν από τα ... μαρούλια που τους πετούσαν εκατοντάδες Αγανακτισμένοι στο Αγρίνιο και στην Παραβόλα, και απηυδησμένοι που ο αγνώμων...λαουτζίκος δεν αναγνωρίζει την προσφορά και το έργο τους προς την Χώρα, προσέτρεξαν στην αγκαλιά της ..."μαμάς εταιρείας" όπου τουλάχιστον εκεί βρήκαν όχι μόνο ασφάλεια από τις οργισμένες αντιδράσεις του Λαού αλλά και έναν πλούσιο μπουφέ με ...κοψίδια!  Πως να μην τους ευχαριστήσει εξάλου η ΤΕΡΝΑ, αφού  αυτή έχει την "μερίδα του λέοντος" στα έργα της "Πράσινης Απάτης και της Μαύρης Ανάπτυξης" στην Αιτωλοακαρνανία! Ένα κοψίδι άλωστε είναι πολύ λίγο για αυτούς που έχουν ρίξει τόση δουλειά και έχουν χύσει τόσο ιδρώτα, για να προωθήσουν την "Πράσινη Ανάπτυξη" στον φτωχό και καταχρεωμένο τόπο μας, και μεσούσης της κρίσης να κάνουν την ΤΕΡΝΑ μια από τις  πιο επικερδής εταιρείες στην χώρα μας!


Και όλα αυτά διαδραματίστηκαν την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που φέτος ήταν αφιερωμένη στα Δάση με κεντρικό σύνθημα  «Δάση: Η Φύση στην υπηρεσία μας». Τι μοναδικός συμβολισμός! Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και μάλιστα με αρμοδιότητα στα δάση, να βρίσκει καταφύγιο για να γλυτώσει από την λαϊκή οργή, στην αγκαλιά της εταιρείας που ευθύνεται για τις μεγαλύτερες καταστροφές παρθένων δασών και οικοτόπων στην Χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: