24/3/10

Τζούλια!!!

Η κατάσταση απερίγραπτη. Να πιάνεις τη μύτη και να τρέχεις σε άλλον πλανήτη. Γι΄ αυτό προς υπεράσπιση της Τζούλιας, λοιπόν. Γιατί η πορδή έγινε τεράστιο θέμα προκειμένου να καλύψει τον γενικότερο ορυμαγδό. Μπροστά στη γενική, τρισδιάστατη πορνογραφία, τη χυδαία και καθημερινή, η δική της φαντάζει σαν αταξία νηπιακή.

Εχουμε και λέμε. Τα γράφω ανάκατα όπως έρχονται στο κεφάλι κάθε ταλαίπωρου πολίτη. Πορνογραφία ακόμα και της έσχατης αισθητικής τα σίριαλ της ντροπής. Πορνογραφία στη λαϊκή ευαισθησία τα παράθυρα πολιτικών και λοιπών ειδικών. Πορνογραφία σε κάθε ίχνος κοινωνικής δικαιοσύνης τα οικονομικά μέτρα της λαϊκής σφαγής. Πορνογραφία σε όλα τα περίπτερα. Πορνογραφία στο Ιnternet. Πορνογραφία για την πίστη κάθε προσκυνητή η οργανωμένη ακαμψία της εκκλησιαστικής ηγεσίας. Πορνογραφία η κοσμική ζωή. Πορνογραφία που ασελγεί παρά φύση στις σάρκες της πατρίδας η λαμογιά, η διαπλοκή, η κερδοσκοπία και η συναλλαγή. Πορνογραφία ναρκωτικών, οργανωμένου εγκλήματος και πορνείας το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Πορνογραφία στην ψυχή και στα όνειρα της Νεολαίας, του φόβου και της ανεργίας. Πορνογραφία τα κάτεργα εργασίας. Πορνογραφία η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα, ο τρόμος, οι στερήσεις, ο ιδρώτας και το αίμα των αθώων αμνών. Πορνογραφία επικών διαστάσεων η συντριβή κάθε ίχνους συνοχής και αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Πορνογραφία το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Πορνογραφία η κάθε κυβερνητική πολιτική. Πορνογραφία η μισθωτή εργασία. Πορνογραφία η κομματική πελατεία. Πορνογραφία η αναξιοκρατία. Πορνογραφία η μεταπρατική, καπιταλιστική διαδικασία.


Η Ελλάδα, ένα απέραντο κινηματογραφικό στούντιο αλλεπάλληλων σκληρών πορνογραφικών ταινιών. Με παραγωγό και προαγωγό την παρασιτική πλουτοκρατία. Σκηνοθέτη την πολιτική εξουσία. Και υποζύγια τον κατακρεουργημένο λαό. Θεέ μου, δεν αντέχω άλλο να βλέπω τόσο πόνο χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι για να εκδικηθώ!


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: