29/6/14

Στάχτη και μπούρμπερη...

Το ποιο πιθανό είναι η φωτιά να ξέσπασε από το αιολικό πάρκο, που βρίσκετε στην περιοχή, επιβεβαιώνοντας τους φόβους που εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, δείχνοντας σε όλους την ανάγκη ότι κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με τους επιδοτούμενους από την τσέπη μας αεριτζήδες βαρόνους της αιολικής ενέργειας στο τόπο μας.  
Η επιστολή που απέστειλε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καρύστου προς όλες τις Εταιρείες Ανεμογεννητριών που δραστηριοποιούνται ή που προτίθενται να δραστηριοποιηθούν στο Δήμο Καρύστου έχει ως εξής:
"Κύριοι,
Λόγω της θερινής περιόδου και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή μας, όπως καλά γνωρίζετε, θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να επιστήσω την προσοχή σας όσον αφορά στον κίνδυνο πυρκαγιάς που οφείλετε στα εναέρια καλώδια του δικτύου των αιολικών πάρκων για τα οποία έχουμε διαμαρτυρηθεί κατ΄επανάληψη σαν Δήμος Καρύστου ζητώντας την υπογειοποίηση τους. 
Σας ζητούμε να προβείτε σε κάθε ενέργεια που απαιτείτε ώστε να προστατεύσετε στο μέγιστο βαθμό την περιοχή μας τόσο στα σημεία που είναι ήδη εγκατεστημένες ΑΠΕ όσο και στα υπό κατασκευή έργα για τα οποία ελπίζουμε ότι έχετε ήδη προβλέψει την υπογειοποίηση των καλωδίων. 
Επίσης θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι σε καμία περίπτωση ο Δήμος μας δεν θα δεχθεί να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των δημοτών του και των περιουσιακών τους στοιχείων. 
Γι' αυτό ζητούμε τις δικές σας άμεσες ενέργειες για την αποφυγή κάθε ενδεχόμενου κινδύνου και την άμεση ενημερωσή μας για τις ενέργειές σας
Κάρυστος 28/06/2014 Με εκτίμηση,
Λευτέρης Ραβιόλος
Νεοεκλεγείς Δήμαρχος
Καρύστου."

Δεν υπάρχουν σχόλια: