3/4/14

Για το καλό της χώρας!

Να φύγουν από την εξουσία τώρα όσοι συναγελάζονται με τους νεοναζί!
«Συνομιλούσα με τους Χρυσαυγίτες για το καλό της παράταξης και της χώρας», ισχυρίστηκε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος δεν απέκλεισε μάλιστα η Χρυσή Αυγή να έχει κι άλλες ηχογραφημένες συνομιλίες, καθώς ο ίδιος παραδέχτηκε πως είχε δεκάδες συναντήσεις με στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης. 
Ο τέως γ.γ. της κυβέρνησης και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, προσπαθεί να ...μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να απεμπλέξει τον Σαμαρά από την υπόθεση των κρυφών συνομιλιών ΝΔ και Χρυσής Αυγής, μετά την αποκάλυψη της επίμαχης συνομιλίας του με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
«Δεν θυμάμαι τι έχω πει για τον πρωθυπουργό... Nα θυμάμαι μετά από έξι μήνες τι έχω πει;» σημείωσε. «Υπήρξαν κι άλλες συναντήσεις πριν και μετά από αυτήν... Έπρεπε να τους λεω κάποια πράγματα από αυτά που ήθελαν να ακούσουν για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ηχογραφημένες συνομιλίες μου με υπουργούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, και συνέχισε: «Ήταν λεπτομέρεια να γνωρίζει ο Σαμαράς τις επαφές μου με τους Χρυσαυγίτες. Έπρεπε να απεγκλωβίσουμε κόσμο της παράταξης από τη Χρυσή Αυγή, γιατί δεν ήταν νεοναζί». 
«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δήλωνε ότι στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται, αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται» δικαιολογήθηκε ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.
«Κάνεις δεν πρέπει να μετατρέπει έναν πολιτικό σχηματισμό σε διωκόμενο το είχα πει στον πρωθυπουργό μην τους διώκουμε. ‘Μην τους κάνετε ήρωες απαγορεύοντας τα συσσίτια στην Αθήνα (...), μην τους προβάλετε εδώ ο κόσμος δεν είναι Σουηδία, εδώ ο κόσμος έχει μάθει από κλέφτες και αρματολούς» δήλωσε ο κ. Μπαλτάκος. 
«Ό,τι και να έχω πει είναι στον ίδιο καμβά... μπορεί να έχω συναντηθεί δεκάδες φορές μαζί τους στους διαδρόμους της Βουλής» υποστήριξε ο τέως στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά. 
Για την αποκάλυψη του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Νίκου Τσούκαλη ότι απειλούσε με συνεργασία της κυβέρνησης με τη Χρυσή Αυγή είπε ότι «ήρθε πράγματι στο γραφείο ο Τσούκαλης... Θέλετε να γίνουν εκλογές τώρα τού είπα; το αποτέλεσμα ποιο θα είναι; θα έχει διπλάσιες έδρες η ΧΑ; θέλετε να μάς σπρώξετε σε συνεργασία με τη ΧΑ;» τόνισε. 
Φον Πάπεν, Χίντεμπουργκ, Μπλόμπεργκ και Χίτλερ μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: