18/5/13

Γιατί άραγε χαίρονται οι Γερμανοί με τον Σαμαρά;

Όταν η γερμανική εφημερίδα "Bild" αποθεώνει τον Σαμαρά, τότε σίγουρα κάτι κακό προμηνύεται στον ορίζοντα!

Ως κερδισμένο παρουσιάζει τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά η εφημερίδαBild στο σημερινό πρωτοσέλιδό της, στη στήλη όπου κάθε μέρα αναφέρεται σε δύο προσωπικότητες υπό την κατηγοριοποίηση «Κερδισμένοι και Ηττημένοι».
Το σύντομο κείμενο που συνοδεύει την μικρού μεγέθους φωτογραφία του έλληνα Πρωθυπουργού έχει ως ακολούθως: «Από Πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φέροντα ελπίδες: Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς  μπορεί μετά από ένα χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο οίκος αξιολόγησης “Fitch” αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή “υπάρχει σαφής πρόοδος”. Η “Washington Post” τιμά το Σαμαρά ως “διασώστη”. Η άποψη της Bild: Συνεχίστε έτσι»!
Και πριν κάποιοι  βιαστούν να υποστηρίξουν πως  ...«το κλίμα έχει αλλάξει υπέρ της Ελλάδας!»,  αφού ακόμη και η  “Bild” άλλαξε τροπάριο, ας θυμηθούν την εποχή που οι ίδιοι αυτοί αρθρογράφοι της Bild” υμνήσουν την στάση του Γιωργάκη του Παπανδρέου και έστελναν στο πυρ το εξώτερο τον Αντωνάκη τον Σαμαρά: βέβαια τότε ήταν οι εποχές πριν τις μεγάλες πολιτικές ...κωλοτούμπες, που ο Σαμαράς εμφανιζόταν ακόμη ως αντιμνημονιακός και ο Κουβέλης  ως αριστερός! Αλλά από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, έφεραν πολλές βόλτες οι φτερωτές  των ανεμογεννητριών και η Ελληνική Οικονομία ...ανέκαμψε

Δεν υπάρχουν σχόλια: