23/9/12

Ρατσιστικό πογκρόμ κατά συνανθρώπων μας!

Απρόκλητη επίθεση με μαχαίρια δέχτηκαν χτες το βράδυ τρεις Άνθρωποι, στη Μεταμόρφωση Αττικής. Θα αναφέρουμε την εθνικότητά τους-ήταν Πακιστανοί- γιατί προφανώς η επίθεση είχε ρατσιστικά αίτια! Για μας πρωτίστως είναι Άνθρωποι.
Οι τρεις άνθρωποι βάδιζαν στο δρόμο, όταν σταμάτησε δίπλα τους ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα και οι επιβαίνοντες σε αυτά, τους ρώτησαν για την εθνικότητα τους. Όταν αυτοί απάντησαν, οι "άγνωστοι" τους χτύπησαν και τραυμάτισαν με μαχαίρια τους δυο, τον έναν στο στήθος και τον άλλο στο χέρι. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύονται ευτυχώς εκτός κινδύνου, ενώ ο τρίτος ελαφρύτερα τραυματισμένος έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και περιέγραψε ξεκάθαρα την ρατσιστική επίθεση, που αυτός και οι ομοεθνείς του (και  πάνω από όλα συνάνθρωποί μας-να μην το ξεχνάμε αυτό) δέχτηκαν.
Νωρίτερα το απόγευμα, στο Ηράκλειο Αττικής, δύο "άγνωστοι" τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά έναν άλλο Πακιστανό (και συνάνθρωπό μας) και του άρπαξαν όσα χρήματα είχε μαζί του καθώς και τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παρχοή πρώτων βοηθειών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο που στην συνέχεια τραυμάτισε τους τρεις Πακιστανούς στην Μεταμόρφωση.
Λίγο αργότερα-πριν τα μεσάνυχτα είχαμε και τρίτη επίθεση στην Μεταμόρφωση, όπου περίπου δέκα άτομα με μηχανές και ένα αυτοκίνητο προσπάθησαν να εισβάλουν σε σπίτι Πακιστανών (και συνανθρώπων μας) στην οδό Κορίνθου. Οι γείτονες που άκουσαν φασαρία βγήκαν έξω και άρχισαν να φωνάζουν ότι είναι ...Έλληνες και "να σηκωθούν να φύγουν αλλιώς θα πάρουν την αστυνομία" και μόνο έτσι οι θρασύδειλοι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Η Ασφάλεια Αττικής ως συνήθως ανακοίνωσε ότι διεξάγει ...έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών!


Δεν υπάρχουν σχόλια: