19/7/12

Σκάνδαλο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!

52.000 ευρώ για Facebook και Twitter!!!
Αναδημοσίευση από τα "Επίκαιρα".

Για διαδικτυακές υπηρεσίες που προσφέρονται δωρεάν, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξόδεψε… 52.000 ευρώ!!!
Όταν οι κυβερνώντες διατείνονται ότι ίσως να χρειαστούν κι άλλες οριζόντιες περικοπές για να «μαζευτούν» χρήματα, όταν καταστρέφεται η Υγεία και η Παιδεία στο όνομα των περικοπών, όταν η ανεργία έχει φτάσει στο 23%, το ελληνικό δημόσιο ξοδεύει 52.000 ευρώ για δημιουργία λογαριασμού στο Facebook, στο Twitter, στο ΥouΤube και στο Google+. 
Με απόφαση λοιπόν της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής (Απόφαση 55/2012) που αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια και με τίτλο «Ηλεκτρονικές Υποδομές και Μέσα Προώθησης του Τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα» δαπανούνται 52.000 ευρώ για διαδικτυακές υπηρεσίες που μάλιστα κανονικά προσφέρονται δωρεάν. 
Συγκεκριμένα 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού στο Facebook, 6.150 ευρώ για τη δημιουργία καναλιού στο YouTube, 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού στο Twitter, άλλα τόσα για τη δημιουργία λογαριασμού στο Google+, όπως επίσης και 6519 ευρώ για λογότυπο και σλόγκαν!  Και μάλιστα με απευθείας ανάθεση στην δική τους "Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης" που είναι ιδιωτικού δικαίου! 
Μήπως τόσο ο τελικός υπογράφων, «Πρόεδρος» κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, όσο και ο Περιφερειάρχης κ.Απόστολος Κατσιφάρας να πρέπει να δώσουν κάποιες εξηγήσεις για το θέμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: