29/6/12

Αυτοκτόνησε όταν του πήγαν την έξωση...

Την τραγική ιστορία ενός ανθρώπου που έφτασε στο απονενοημένο διάβημα επειδή δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του, φέρνει στο προσκήνιο η αυτοκτονία στο Γαλάτσι.
Ακόμη μία αυτοκτονία, άλλο ένα τραγικό περιστατικό, ένας ακόμη άνθρωπος που έδωσε τέλος στην ζωή του επειδή δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος της αντιμετώπισης των καθημερινών εξόδων. Με τρόπο που δεν επιδέχεται "λογική" ερμηνεία, ο 65χρονος χαμηλοσυνταξιούχος -σύμφωνα με όσα λένε οι γείτονές του- αποφάσισε να γράψει την τελευταία σελίδα στο βιβλίο της ζωής του σήμερα, όταν ένας δικαστικός επιμελητής τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το διαμέρισμά του.
Ο άτυχος άντρας χρωστούσε κάποια ενοίκια στους ιδιοκτήτες. Αυτοί αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά, όμως ο 65χρονος δεν άντεξε στην προοπτική να μείνει άστεγος.
Σήμερα το πρωί, στο σπίτι του  65χρονου κατέφθασε δικαστικός επιμελητής προκειμένου να του κοινοποιήσει διαταγή έξωσης.
Στη θέα του επιμελητή και μόλις εκείνος του εξήγησε τον λόγο για τον οποίο είχε έρθει, ο  65χρονος χαμηλοσυνταξιούχος  βγήκε κατευθείαν στο μπαλκόνι απειλώντας ότι εάν ο επιμελητής δεν έφευγε, θα βουτούσε στο κενό. 
"Όχι Δημήτρη, μην το κάνεις αυτό!", του φώναξε ένας γείτονας! 
Ο 65χρονος ζήτησε από τους αστυνομικούς που έφτασαν έξω από την πολυκατοικία στην οδό Μπουμπουλίνας, όπου διέμενε επί περίπου 15 χρόνια, να φύγουν και να πάρουν μαζί τους τον δικαστικό επιμελητή. 
Καθώς οι αστυνομικοί αποχωρούσαν, ο 65χρονος έκανε το άλμα στο κενό. 
Ο άτυχος άντρας εξέπνευσε προτού προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" από το ασθενοφόρο που είχε φτάσει έξω από το σπίτι του...
Οι γείτονές του, που όπως φαίνεται γνώριζαν την τραγική οικονομική κατάσταση του 65χρονου, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον Δημήτρη...
Και την ίδια ώρα στην Βουλή οι υποψήφιοι εθνοσωτήρες μας ... χασκογελούσαν!



Δεν υπάρχουν σχόλια: