20/5/12

Δοξάστε πολιτική συνέπεια...

Παγκόσμιο ρεκόρ Κιλτίδη: σε 2 χρόνια άλλαξε 4 κόμματα!!!
Σε πραγματικό γυρολόγο της πολιτικής ζωής έχει καταντήσει ο τέως βουλευτής της ΝΔ, της ΔΗ.ΣΥ, του ΛΑΟΣ και τώρα ξανά της ΝΔ, Κώστας Κιλτίδης. Μετά τις τσάρκες που έκανε στα διάφορα κόμματα... της δεξιάς "πολυκατοικίας" και αφού έφτασε ως στο υπόγειο, ο νυν πολιτευτής Κιλτίδης και τέως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επί κυβέρνησης Καραμανλή, είπε να επιστρέψει στην αγκαλιά του μητρικού κόμματος και να ξανανέβει στο ...ρετιρέ, ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο του Αντώνη Σαμαρά. Έτσι βγήκε την Κυριακή πουρνό, πουρνό στο Mega και δήλωσε άνετος κι ωραίος ότι θα επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία και αν του προτείνουν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ή στη Θεσσαλονίκη ή στο Κιλκίς. 
Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Κιλτίδης σπούδασε γιατρός, και ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία κατά τα νεανικά του χρόνια ως μέλος του Νεοφασιστικού κόμματος της 4ης Αυγούστου (του Κώστα Πλεύρη). Το 1978 προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. Από το 1991 έως και το 1993 (επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη) διορίστηκε Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Το 2000 εκλέχτηκε βουλευτής Κιλκίς με την Νέα Δημοκρατία. Από το 2007 έως το 2009  διετέλεσε  Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στις 14 Ιουνίου 2010, αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία. Για κάποιο χρονικό διάστημα συμμετείχε στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννης, αλλά εξαιτίας της ..."ανακύκλωσης ίδιων προσώπων", όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, διαχώρισε τη θέση του κι από το κόμμα αυτό. Στις 19 Αυγούστου 2011 ανακοινώθηκε η προσχώρησή του στον ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη. Στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012 θέτει υποψηφιότητα στην Α' Θεσσαλονίκης, αλλά με τον καταποντισμό που υπέστει το κόμμα του Καρατζαφέρη, δεν εκλέγεται! Και στις 20 Μαΐου 2012 ανακοινώνει την επιστροφή του στην Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, με σκοπό να ...σώσει την χώρα από τον κομμουνιστικό κίνδυνο!!!
Πρόταση: ο Μπαμπινιώτης δίπλα στις λέξεις "πολιτική συνέπεια" μάλλον πρέπει να βάλει μια φωτογραφία του Κώστα Κιλτίδη...
Με στοιχεία από το "kentrinews.gr", την "Βικιπαίδεια"  και την "ιστοσελίδα" του υποψήφιου εθνοσωτήρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: