10/11/11

Ο σύμβουλος του Παπανδρέου αναβαθμίστηκε σε Δοτό Πρωθυπουργό!

 Παπα...ΔΗΜΙΟΣ για την χώρα και τον λαό της,  ο εκλεκτός των τραπεζών και των Γερμανών!
Μετά λοιπόν από παζάρια τόσων ημερών, συμφωνίες που χαλούσαν την τελευταία στιγμή, ίντριγκες και μπλόφες εκατέρωθεν, ανακοινώθηκε  το όνομα του νέου - διορισμένου - πρωθυπουργού στην κυβέρνηση συνεργασίας που στηρίζει το "μαύρο μέτωπο" του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ,   της Ντόρας και  του Κουβέλη, υπό την υψηλή καθοδήγηση της ΕΕ και του ΔΝΤ. 
Ο εκλεκτός λοιπόν των τραπεζών, του κεφαλαίου και της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ επιλέγεται να αντικαταστήσει τη χρεοκοπημένη από τη λαϊκή αντίσταση και οργή κυβέρνηση Παπανδρέου. Tώρα που η κρίση στην Ευρώπη φουντώνει, τώρα που κυβερνήσεις σε οικονομίες πολύ πιο μεγάλες καταρρέουν είναι αυτός που αναλαμβάνει το τιμόνι για να αποδειχθεί Παπα...ΔΗΜΙΟΣ για το λαό, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. 
Ποιος είναι όμως ο Λουκάς Παπαδήμος; 
Ο νέος, εντολοδόχος, πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος γεννήθηκε το 1947 στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Δεσφίνα Φωκίδας. Απεφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), από το οποίο έλαβε διδακτορικό δίπλωμα στα Οικονομικά.
Είναι μέλος της Trilateral Commission. Πρόκειται για όργανισμό που έφτιαξαν στη δεκαετία του 70 εκπρόσωποι πολυεθνικών εταιρειών από τις τρεις ισχυρότερες τότε περιοχές του πλανήτη (ΗΠΑ, Δ. Ευρώπη, Ιαπωνία) και είχε ως ρητό στόχο τον περιορισμό των δημοκρατικών κατακτήσεων των λαών και την αύξηση της εξουσίας των εταιρειών αυτών.
Είναι επίσης ο πρώην υποδιευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ενός μη εκλεγμένου οργανισμού που δεν είναι υπόλογος σε κανέναν και  καθορίζει την πολιτική του με βάση τις οδηγίες που παίρνει από σώματα εκπροσώπων του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου όπως η "Ομάδα των Τριάντα" και το "Σκιώδες Συμβούλιο της ΕΚΤ".
Διετέλεσε επίσης στο παρελθόν μέλoς της Federal Reserve Bankof Boston ενώ από τον τελευταίο ανασχηματισμό και μετά είναι σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου για θέματα οικονομίας.
Με άλλα λόγια ο εκλεκτός των τραπεζών και του κεφαλαίου έρχεται για να αποτελέσει τον επιθετικό κριό της νέας και πιο άγριας αντιλαϊκής επίθεσης που έρχεται με τη Νέα Δανειακή Σύμβαση. Να αποτελέσει τον πραγματικό Δήμιο για τον Λαό και την Χώρα!
Απέναντι σ’ αυτή τη Μαύρη Συμμαχία των Μνημονιακών Δυνάμεων που επέβαλαν ως Δοτό Πρωθυπουργό τον Παπα...ΔΗΜΙΟ, ο λαός πρέπει να αντιτάξει τη δική του εργατική - λαϊκή συμμαχία για να τους εμποδίσει και τελικά να τους ανατρέψει! Ο δρόμος αυτός είναι πραγματικά μονόδρομος για την σωτηρία του Λαού και της Χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: