17/9/11

Καίγεται πάλι η Ναυπακτία!

Τεράστιο είναι το μέτωπο της φωτιάς που επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο από χθες το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή Κάμπος  ανάμεσα στη  Στύλια και στο Στράνωμα Ναυπάκτου. Στο έργο της πυρόσβεσης επιχειρούν 16 πυροσβέστες με επτά οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Η πυρκαγιά καίει πυκνή βλάστηση  σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο και η κατάσταση χαρακτηρίζεται από την Πυροσβεστική ως ιδιαιτέρως  κρίσιμη. 


Στο μεταξύ άλλες τέσσερις πυρκαγιές σε Κάρυστο, Μαγνησία και  Θεσπρωτία καίνε ανεξέλεγκτες! 
Στον Αλμυρό Βόλου η πυρκαγιά ξέσπασε στις 12:10  σήμερα το μεσημέρι και καίει δασική έκταση στην Ανάβρα! Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με έξι οχήματα και 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ένα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο.
Στη Θεσπρωτία η πυρκαγιά ξέσπασε επίσης σε δασική έκταση στις 12:50 στην περιοχή Τσαμαντάς . Εκεί επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά που ξεκίνησε από χθες το βράδυ στην Κάρυστο στην περιοχή Άντια. Στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 45 άτομα πεζοπόρο.
Η τέταρτη πυρκαγιά,  εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα, στο Μικρό Περιβολάκι Μαγνησίας και στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα 7 άτομα πεζοπόρο και 2 αεροσκάφη, δίνοντας άνιση  μάχη για την κατάσβεσή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια: