1/6/11

Στην Ελλάδα δανείζουμε, δεν χαρίζουμε...

Αυστρία: Εισπράξαμε €19 εκ. σε τόκους από την Ελλάδα!
Το υπέρογκο ποσό των 19 εκατ. ευρώ σε τόκους παραδέχεται πως έχουν εισπράξει εώς τώρα η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Maria Fekter μιλώντας στην αυστριακή εφημερίδα "Wiener Zeitung".

 

«Μέχρι στιγμής έχουμε κερδίσει 19.000.000 ευρώ σε τόκους και δεν έχουμε χάσει ούτε ένα λεπτό. Δανείζουμε τα χρήματα, δεν τα χαρίζουμε», δήλωσε η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ.
Στη συνέντευξή της στην αυστριακή εφημερίδα «Wiener Zeitung», η κ. Φέκτερ σημείωσε επίσης ότι θα κόστιζε περισσότερο να αφεθούν τα κράτη με υπέρογκα χρέη να χρεοκοπήσουν, καθώς αυτό θα προκαλούσε οικονομική και κοινωνική καταστροφή.
************************

Αυτούς υπηρετεί ο σύγχρονος Τσολάκογλου και οι Νενέκοι που τον στηρίζουν. Ξεπουλούν την χώρα και καταδικάζουν τον λαό στην φτώχεια για να κερδοσκοπούν αυτοί που δήθεν ήρθαν για να μας "σώσουν"! Και την κερδοσκοπία αυτή συνεχίζουν να την αποκαλούν "πρόγραμμα σωτηρίας"!

... να  πιστεύουν  άραγε, ότι  τελικά θα τα καταφέρουν να γλυτώσουν από την λαϊκή οργή, και ότι θα την βγάλουν "καθαρή" μόνο με λίγες μούντζες, σαν και αυτές που τρώνε κάθε βράδυ απο τους "Αγανακτισμένους" του Συντάγματος; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: