23/12/10

Ο ανεκδιήγητος υπουργός Υποδομών κ. Ρέππας... και οι Γυπαετοί!

"Κριτική"  δέχθηκε από συναδέλφους της υπουργούς  η υπουργός κα. Τίνα Μπιρμπίλη στο προχθεσινό υπουργικό συμβούλιο. Οι υπουργοί πίεσαν την Τίνα Μπιρμπίλη να επισπεύσει την κατάθεση του νομοσχεδίου για την απλοποίηση των διαδικασιών περιβαλλοντικής αδειοδότησης, καθώς όπως τόνισαν, σε πολλές περιπτώσεις το κράτος ζητά περιβαλλοντικές μελέτες ακόμη και από κομμωτήρια ή βοσκούς (!).
Πρώτος την "αγωνία" όλων εξέφρασε ο Α. Λοβέρδος. «Πότε θα το φέρεις, πότε θα υλοποιηθεί, τι θα γίνει» ρώτησε την Τ. Μπιρμπίλη. Ακολούθησε ο Δ. Ρέππας, που ήταν ο πιο γλαφυρός από όλους: «Στο χωριό μου δεν έχουν νερό για ένα ζευγάρι γυπαετών»! «Κάνουμε περιβαλλοντικές μελέτες και κυνηγάμε βοσκούς με σαράντα προβατάκια» προσέθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης, ενώ ο Χ. Παμπούκης σημείωσε «Όλα αυτά που λες Τίνα είναι γνωστά και έχουμε αργήσει».
Η  λογική που εκφράζουν απροκάλυπτα  οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ξεκάθαρη: "Να παραδωθούν όλα στους Μεγαλοεργολάβους! Τι χρειάζονται οι περιβαλλοντικές μελέτες;"...
Ο ανεκδιήγητος υπουργός κύριος Ρέππας, βρήκε μάλιστα και τους υπεύθυνους της οικονομικής κρίσης στην χώρα μας: είναι οι Γυπαετοί που εμποδίζουν την οικονομική ανάπτυξη!
Εμπρός κύριε Ρέππα, πάρτε ένα δίκαννο και δώστε άμεσα λύση, ώστε να έχει το χωριό σας επιτέλους νερό!
Και μετά ας πάρουν και οι υπόλοιποι Υπουργοί, Βουλευτές, Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ από ένα κυνηγετικό όπλο και ας εξοντώσουν, κάθε ίχνος άγριας ζωής στην Χώρα μας ώστε να μπορούν ελεύθερα οι Μεγαλοεργολάβοι να οικοδομήσουν την "Πράσινη Αναπτύξη", να βγούμε από το ΔΝΤ  και να γίνουμε επιτέλους η "Δανία του Νότου", όπως μας είχε τάξει προεκλογικά ο Μεγάλος Σωτήρας του Έθνους κ. Γ.Α.Παπανδρέου ο 3ος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως η εκλογική του πελατεία σκοτώνει Φιδαετους στην Αρκαδία.
παρακαλώ στείλτε ένα email για αποστολή σειχείων