5/3/10

Επιχείρηση Φίμωσης!

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η «ΦΩΝΗ» ΜΑΣ;

Από εχθές και εντελώς απροειδοποίητα το profile μας στο Facebook διαγράφηκε πλήρως, με αποτέλεσμα μαζί να εξαφανισθούν και όλες μας οι αναρτήσεις-δημοσιεύσεις, ακόμη και οι φωτογραφίες που είχαμε ανεβάσει! Και μαζί δυστυχώς διαγράφηκε και η Σελίδα μας για την «ΑΜΕΣΗ ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ-ΣΑΡΑΝΤΑΙΝΑΣ-ΚΡΑΒΑΡΩΝ» και μάλιστα την στιγμή που είχε ξεπεράσει τους 900 υποστηρικτές! Απέμεινε μόνο η Ομάδα που είχαμε δημιουργήσει για την προώθηση του ίδιου αυτού σκοπού - με σχεδόν 850 μέλη- αλλά και αυτή χωρίς την συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιεύσεων και των φωτογραφιών που διέθετε! Η πρώτη μας σκέψη ότι δεχθήκαμε επίθεση από hacker δυστυχώς διαψεύστηκε και γρήγορα ανακαλύψαμε ότι βρεθήκαμε θύματα μιας σχεδιασμένης επίθεσης με στόχο την φίμωσή μας!!! Κάποιοι κρυβόμενοι προς το παρόν πίσω από την ανωνυμία που τους παρέχει η «πολιτική περί παραβίασης των κανόνων λειτουργίας» του Facebook, μας κατήγγειλαν στους διαχειριστές του για ...παραβίαση των κανόνων αυτών (!!!) θεωρώντας ότι προσβλήθηκαν απο κάποια από τις δραστηριότητές μας! Επειδή όλες μας οι δημοσιεύσεις στο Facebook είναι ταυτόσημες με αυτές στο παρόν blog, εύκολα μπορεί κανείς να ελέγξει, να διασταυρώσει και να καταλήξει σε συμπέρασμα για το αν έχουμε προσβάλει κάποιον- καθώς και για το ποιός μπορεί να είναι αυτός που κρυβόμενος πίσω από το επιχείρημα της «προσβολής» του επιδιώκει να μας φιμώσει! Και σε τελική ανάλυση δεν θα απολογηθούμε εμείς για τις αρχές, τα πιστεύω και τα όνειρά μας - την στιγμή που όχι μόνο δεν ντρεπόμαστε για αυτά αλλά τουναντίον τα υποστηρίζουμε ανοιχτά και πάνω από όλα επώνυμα! Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν είναι αυτοί που δεν έχουν το θάρος να υποστηρίξουν την γνώμη τους επίσημα και επώνυμα, και προσπαθούν με διάφορες «προφάσεις» να καταπνίξουν κάθε φωνή αντίθετη στα συμφέροντα τους ή στα συμφέροντα τα οποία υπηρετούν! Εμείς θα συνεχίσουμε να θεωρούμε ότι πραγματική «προσβολή» είναι τα παρθένα βουνά μας να γίνουν ένα απέραντο Αιολικό Πάρκο αντί για Εθνικό Πάρκο!

ΥΓ1) Επειδή παρόλα αυτά φοβούμαστε ότι η Επιχείρηση Φίμωσης μας θα έχει και συνέχεια μην ξαφνιαστήτε αν κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον και το blog μας λογοκριθεί! Κάποια «προειδοποιητικά» e-mail και κάποια απειλητικά σχόλια ήδη έχουμε λάβει! Προς το παρόν κάνουμε προσπάθεια για την επανεργοποίηση του Λογαριασμού μας στο Facebook!

ΥΓ2) Είναι τουλάχιστον αστείο το «κυνήγι μαγισσών» που έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο (Internet) με αφορμή τους κανόνες λειτουργίας του: από την μιά να λογοκρίνονται πολιτικές απόψεις και να καταπνίγονται ακτιβιστικές φωνές διαμαρτυρίας και από την άλλη να «κυκλοφορούν» ελεύθερα ταινίες σκληρού πορνό!O tempora o mores!

3 σχόλια:

IxNiLaTiS είπε...

Φτιάξτε αμέσως μια νέα ομάδα.
-
Επικοινωνήστε με το νομικό τμήμα του FaceBook και εξηγήστε τους το πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε τον αγώνα και είμαστε μαζί σου!

Unknown είπε...

Που μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για αυτό το σχέδιο φίμωσης που αποτελεί φίμωση για κάθε πρωτοβουλία πολιτών και ανεξάρτητων φορέων που δεν έχουν να κάνουν με λιροδίαιτους κρατικούς οργανισμούς και υπαλλήλους.
Πρωτοβουλίες δημιουργίας Εθνικών Δρυμών σ΄όλη την έκταση της χώρας. Δημιουργία Ενιαίου Χώρου Προστασίας από Βορρά ως Νότο. Από Ροδόπη και Βόρεια Πίνδο ως Ταύγετο.

Γιώργος Κόκκαλης
Μαρούσι Αθήνα