16/8/11

Η «Τρόικα» της Ναυπακτίας ξαναχτύπησε...

Έδωσε άδεια και στην «ΘΕΜΕΛΗ ΑΤΕ» για νέο Πάρκο Ανεμογεννητριών στην Σαράνταινα.
Δίπλα ακριβώς στο Ορειβατικό Καταφύγιο της Οξυάς!


Έτσι σε συνδοιασμό με τα Πάρκα Ανεμογεννητριών της «ΤΕΡΝΑ»  και της «ΓΙΔΟΒΟΥΝΙ Α.Β.Ε.Ε. » ολόκληρη η οροσειρά από τις  Ράχες Τυμφρηστού μέχρι και τα Βαρδούσια, γίνεται ένα τεράστιο Πάρκο Ανεμογεννητριών!


Το νέο αυτό Πάρκο Ανεμογεννητριών της «ΘΕΜΕΛΗ ΑΤΕ» , θα εγκατασταθεί στις κορυφές «Ψηλή Ράχη», «Πύργος» και «Προφήτης Ηλίας» και θα αποτελείται από 19 ανεμογεννητρίες! 
Η τελική έγκριση του Περιφερικού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας  δώθηκε παρά τις τις αντίθετες αποφάσεις  του Καταργημένου πλέον Δήμου Αποδοτίας, Τοπικών Συλλογικών Φορέων  και Περιβαλλοντικών Οργανώσεων! Την κατάπτυστη αυτή απόφαση του Περιφερικού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας    καταψήφισαν μόνον  - και προς τιμήν τους - οι κύριοι Καραθανασόπουλος Νικόλαος, Καραπάνος Γεώργιος, Σταυρόπουλος Χρήστος και Χατζηλάμπρου Βασίλειος! Όλοι οι υπόλοιποι παρόντες Περιφερικοί Σύμβουλοι ψήφισαν θετικά!!! Βέβαια κάποιοι από αυτούς δεν γνώριζαν ούτε κατά που πέφτει στον Χάρτη η Σαράνταινα! Πόσο μάλλον γνώριζαν την μοναδική της Οικολογική και Περιβαλλοντική Αξία! Απλά συντάχθηκαν με την πολιτική της Ναυπακτιακής Τρόικας!... και με τα συμφέροντα των Μεγαλοεργολάβων της «Μαύρης Ανάπτυξης και της Πράσινης Απάτης»!


Δεν υπάρχουν σχόλια: