21/5/10

Να φύγουν άμεσα οι μπουλντόζες των Μεγαλοεργολάβων από το Καταφύγιο Άγριας Ζωής στο Ξεροβούνι Πλατάνου!

Κύριε Μωραΐτη είστε υπόλογος!

Είστε υπόλογος για την καταστροφή του Παρθένου Φυσικού Περιβάλλοντος της Ορεινής Ναυπακτίας! Όχι μόνο ως Υφυπουργός Περιβάλλοντος, όχι μόνο ως Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας αλλά πριν και πάνω από όλα ως συντοπίτης μας, και άρα άμεσος γνώστης της αξίας, των προβλημάτων και των κινδύνων που αντιμετωπίζει αυτή, η μέχρι πρότινος Παρθένα Φυσική Περιοχή! Ξέρετε ότι αποτελεί το νοτιότερο σημείο εξάπλωσης της Οξυάς στην Ευρώπη, γνωρίζετε ότι είναι ο νοτιότερος βιότοπος της Καφέ Αρκούδας στην Βαλκανική, είστε γνώστης για την μοναδική βιοποικιλότητα που φιλοξενεί, και παρόλα αυτά με την υπογραφή σας αφήνετε ασύδοτες τις μπολντόζες των Μεγαλοεργολάβων να επιδράμουν στα βουνά, τα δάση και τα ποτάμια της, υλοποιώντας το πρόγραμμα της Κυβέρνησής σας «ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ»! Είστε υπόλογος απέναντι στις νέες γενιές για την Ολική Περιβαλλοντική Καταστροφή που και με δική σας υπαιτιότητα εξελίσεται στα βουνά της Ναυπακτίας! Έχετε μια τελευταία ευκαιρία να πράξετε το σωστό όχι μόνο ως συντοπίτης μας αλλά ως Υφυπουργός Περιβάλλοντος και μάλιστα με αρμοδιότητα στα ...δάση!
Διώξτε τώρα τις μπουλντόζες από το Καταφύγιο άγριας ζωής στο Ξεροβούνι Πλατάνου πριν ολοκληρώσουν το καταστρεπτικό τους έργο!
Οι Ανεμογεννήτριες δεν έχουν θέση σε Παρθένα Βουνά - πόσο μάλλον μέσα στα όρια Καταφυγίων Άγριας Ζωής, που σε τελική ανάλυση η επίσημη πολίτεια οριοθέτησε και όχι εμείς! Δεν σας καλούμε να υποστήριξετε την Πρωτοβουλία για να ιδρυθεί Εθνικό Φυσικό Πάρκο στην Ναυπακτία -σας ζητάμε  απλά να αφήσετε τα Βουνά της Ναυπακτίας στην ησυχία τους : όπως ήταν για χιλιετίες μέχρι και σήμερα - πριν δηλαδή να γίνετε εσείς Υφυπουργός Περιβάλλοντος (... και μάλιστα με αρμοδιότητα στα ... Δάση )!

1 σχόλιο:

IxNiLaTiS είπε...

Στου κουφού την πόρτα ...