14/2/10

Έρχεται ο ... "Κυβερνήτης" της Ελλάδας!


Η τοποθέτηση "Ευρωπαίου τοποτηρητή-Κομισάριου " στην Αθήνα, ο οποίος θα ελέγχει στενά την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών και την εφαρμογή των "μέτρων" που πραχτικά έχουν ήδη προαποφασιστεί στις Βρυξέλλες, είναι μια μόνο από τις πολλές παραμέτρους του εν πολλοίς άγνωστου ακόμη- για εμάς- σχεδίου διάσωσης. Ο επικρατέστερος υποψήφιος για τη θέση του κομισάριου φέρεται να είναι ο γερμανός ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης. Ο κ. Γιώργος Χαντζημαρκάκης, γεννήθηκε το 1966 στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας, και από το 2004 εκλέγεται βουλευτής των Φιλελευθέρων-FDP (ELDR) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Άλλο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Λουκά Παπαδήμου. Ο κ. Παπαδήμος, του οποίου η θητεία στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα λήγει στο τέλος Μαΐου, χαίρει εκτίμησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ έπαιξε ενεργό ρόλο στις διαπραγματεύσεις όλο το προηγούμενο διάστημα μεταξύ Βρυξελλών, Φρανκφούρτης και Αθήνας για την εκτόνωση της έντασης και την αναζήτηση λύσης στο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας. Αυτό που είναι το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Βρυξέλλες έχουν αποφασίσει την Θέση του Κυβερνήτη της Χώρας μας να την έχει κάποιος τουλάχιστον ελληνικής καταγωγής - σε μια προσπάθεια να μας ... χρυσώσουν το χάπι!
Ελληνικός Ευτελισμός!
Η εγκατάσταση ευρωπαίου τοποτηρητή στην Αθήνα και το καθεστώς ευρωπαϊκού οικονομικού ελέγχου που μας έχει επιβληθεί, όλα αυτά τα απολύτως διαβρωτικά της εθνικής μας ανεξαρτησίας μέτρα, δεν μπορούν και δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα και χωρίς συνέπειες, έστω χωρίς απλό καταλογισμό πολιτικών ευθυνών, και κυρίως χωρίς διδάγματα για την ελληνική κοινωνία.

ΥΓ1) Μπορεί τις ευθύνες για το πως φθάσαμε ως εδώ να τις αναζητήσουμε στις κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή, αλλά αυτός που τελικά χρεώνεται την κατάλυση της Δημοκρατίας και της Ανεξαρτησίας της Χώρας μας είναι ο κ. Παπανδρέου προσωπικά! Και αυτό που θα καταγραφεί στην Ιστορία, είναι ότι ο σημερινός πρωθυπουργός συναίνεσε στο να μας εγκαταστήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση- πρακτικά καταλύοντας το Σύνταγμά μας- Κυβερνήτη! Στο αν, υπό τις παρούσες συνθήκες, μπορούσε να πράξει και διαφορετικά είναι μια μεγάλη συζήτηση που έχει να κάνει κυρίως με τις πολιτικές και όχι τόσο με τις οικονομικές προτεραιότητες της ίδιας της Ελληνικής Κοινωνίας! Εμείς θέτουμε ένα απλό ερώτημα: θα μπορούσε κανείς να αποδεχτεί μια τέτοια εξέλιξη στα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια;
ΥΓ2) Είμαστε οι τελευταίοι που θα υπερασπιστούν τις δομές και τις λειτουργίες του Σύγχρονου Ελληνικού Κράτους και του Πολιτεύματός του! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε και να αποδεχτούμε μια οπισθοχώρηση πίσω από κεκτημένα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα! Το δικαίωμα της "αυτοδιάθεσης" του Λαού είναι ένα κεκτημένο που αυτή την στιγμή καταργείται! Δεν έχει πλέον καμία σημασία ποιόν ψήφισε για Πρωθυπουργό - ακόμη και με αυτό το αντιδημοκρατικό και καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα- ο Ελληνικός Λαός: πλέον Κυβερνήτη για την Χώρα ορίζουν οι Βρυξέλλες! Kαι μάλιστα ιδιαίτερη βαρύτητα αποκτά το γεγονός ότι αυτό γίνεται με την πρόφαση "της αντιμετώπισης του κινδύνου χρεοκοπίας " του Ελληνικού Κράτους! Μήπως παρόμοια επιχειρήματα "περι εσωτερικών και εξωτερικών κινδύνων" δεν χρησιμοποίησε και η Χούντα των Συνταγματαρχών για να καταλύσει την Δημοκρατία στην Χώρα μας; Απλά σήμερα μιλάμε για μια Τραπεζιτική Δικτατορία που εγκαθίσταται στη Ελλάδα, απροκάλυπτα και το κακό: χωρίς κανείς στην χώρα μας να αντιδρά σ' αυτήν την εξέλιξη!
ΥΓ3) Όλοι αυτοί που κόπτονται περί "Ελληνικής Ιθαγένειας" το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να αρχίσουν ... γαργάρες! Για τον απλούστατο λόγο ότι σήμερα στην χώρα μας οι Αρχές που έθεσαν και οι Αξίες με τις οποίες μας προικοδότησαν, οι πρόγονοί μας - από τον Σωκράτη και τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα και τον ... Καλλικράτη μέχρι τους απλούς ανώνυμους αγωνιστές της πρόσφατης ιστορίας μας, που έχυσαν το αίμα τους για να υφίσταται σύγχρονο Ελληνικό Κράτος- δεν κινδυνεύουν από τους ρακένδυτους Αφγανούς Λαθρομετανάστες, αλλά από τα Golden Boys της Παγκόσμιας Οικομικής και Πολιτικής Σκηνής! Βέβαια σε συνθήκες οικομικής κρίσης, και αυτό είναι ιστορικά επιβεβαιωμένο, οι Φασιστικές αντιλήψεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν! Να μην ξεχνάμε ότι η προηγούμενη παρόμοια μεγάλη οικομική κρίση - αυτή του 1929- μας οδήγησε στην άνοδο του Φασισμού και τελικά στον Παγκόσμιο Πόλεμο! Και να μην ξεχνάμε επίσης ότι τέτοιου είδους παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις - όπως είναι και η τωρινή-τελικά ξεπεράστηκαν μόνο με πόλεμο! Και αυτό είναι κάτι άλλο - και ίσως το ποιο σημαντικό- που μας διδάσκει η ιστορία!
ΥΓ4) Και τελικά όλες αυτές οι οκονομικόπολιτικές εξελίξεις επιβεβαιώνουν αυτό που κάποιος μεγάλος πολιτικός και φιλόσοφος, είχε προβλέψει ήδη από την δεκαετία του 1920: ότι η πολιτική ένωση των κρατών της Ευρώπης είναι ένας μύθος! H παγκόσμια οκονομική κρίση απεκάλυψε τελικά τον πραγματικό χαρακτήρα της Ευρωπα'ι'κής Ένωσης: επειδή ακριβώς είναι πρωτίστως οικονομική "ένωση", είναι η οικονομία που καθορίζει την πολιτική της και όχι το αντίστροφο! Οι Βρυξέλλες δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για την ισόρροπη ανάπτυξη και πρόοδο όλων των κρατών-μελών ! Από την εποχή του φιλελεύθερου Χέλμουτ Κολ, η Γερμανία συνεισέφερε τη μερίδα του λέοντος στους κοινοτικούς προϋπολογισμούς, όχι από αλτρουϊσμό και αλληλεγγύη αλλά και για να δημιουργήσει μια τεράστια ενδοχώρα στην οποία θα μπορεί να διοχετεύει τα προϊόντα της. Με άλλα λόγια για την Γερμανία η αύξηση της καταναλωτικής δαπάνης του ευρωπαϊκού Νότου ήταν όρος ανάπτυξης και δυναμικής για το κατεξοχήν εξωστρεφές γερμανικό παραγωγικό μοντέλο. Αυτή η διαδικασία άνισης ανταλλαγής, που επαναφέρει ξανά στο προσκήνιο με νέους όρους την αντίθεση Βορρά - Νότου μέσα στην ίδια την Ευρωζώνη, επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο από την πολιτική του σκληρού ευρώ και την καθήλωση των μισθολογικών αυξήσεων στη Γερμανία. Μήπως οι αντιλήψεις περί "γουρουνιών" (pigs) του μεσογειακού Νότου, αντιλήψεις που καλλιεργούν τα "έγκυρα" έντυπα του Βορρά, δεν καταδεικνύουν την επανεμφάνιση αυτής της αντίθεσης; Ακόμη και όταν ξέσπασε η χρηματοπιστωτική κρίση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έκαναν ότι δεν καταλαβαίνουν, ενώ ανέβαζαν περισσότερο τα επιτόκια στηρίζοντας το ακριβό ευρώ, προλειαίνοντας το έδαφος για την επερχόμενη ύφεση. Όταν όμως τα παράσιτα της κερδοσκοπίας προσέβαλαν και τις ευρωπαϊκές τράπεζες, λόγω της παγκοσμιοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος, οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να παρέμβουν για να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη καταστροφή. Αυτή η διαδικασία είχε βαρύ κόστος. Τα ελλείμματα εκτοξεύτηκαν στα ύψη, ενώ αποκαλύφθηκε οτι ο στενός κορσές του Συμφώνου Σταθερότητας δεν εξυπηρετεί κανέναν.
ΥΓ5)Αλλά τελικά θα καταφέρουν μήπως οι Γερμανοί να ξεπεράσουν την Οικονομική Κρίση, ρίχνοντας τα βάρη της δικής τους ανάκαμψης στα υπόλοιπα Κράτη -Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Με τις αγορές των Κρατών Μελών σε ύφεση μειώνονται και οι καταναλωτικές δαπάνες των πολιτών τους! Οπότε και η Γερμανία θα πρέπει να στραφεί προς άλλες αγορές: τις ίδιες αγορές στις οποίες στρέφονται και οι ευρισκόμενοι σε ύφεση Αμερικάνοι! Και τότε η αντιπαράθεση Ευρώ-Δολαρίου πέρνει χαρακτήρα ανοικτού πολέμου! Ο Τρίτος Πόλος αυτής της Παγκόσμιας Οικονομικής αντιπαράθεσης- η Κίνα- βασίζεται στο τεράστιο φτωχό εργατικό δυναμικό της, έτσι ώστε να έχει καταφέρει προς το παρόν - μόνον αυτή και το Ιράκ (το τελευταίο για ευνόητους λόγους) να αποφεύγουν την ύφεση! Μπορούν όμως οι Οικονομίες της Δύσης να ανταγωνιστούν την Κίνα, όσο κι αν ισοπεδώσουν τα εργατικά δικαιώματα και μεροκάματα για να ρίξουν το Κόστος Παραγωγής των προϊόντων τους; Η εύκολη λύση είναι η μεταφορά παραγωγικών κλάδων στην ίδια την Κίνα! Γι αυτό και παρόλο που η Παγκόσμια Οικονομία είναι σε ύφεση, η Κινεζική είναι σε αναπτυξιακή τροχιά. Η διεργασία αυτή όμως έχει ως αποτέλεσμα να συρικνώνεται η πραγματική οικονομία των Χωρών της Δύσης! Και κυρίως να αυξάνεται η ανεργία και να χάνεται η αγοραστική δύναμη των πολιτών στα αναπτυγμένα Κράτη! Και τελικά να οδηγούμαστε σε ένα φαύλο κύκλο, χωρίς διέξοδο και χωρίς προοπτική απεγκλωβισμού από αυτόν! Και αν τελικά μπεί και η Κινεζική οικονομία σε ύφεση, τότε το μόνο που τους απομένει είναι το "παράδειγμα του Ιράκ", ως το μόνο "αναπτυξιακό" μοντέλο για να βγούν απο την Κρίση! Η συνταγή είναι δοκιμασμένη κατά το παρελθόν! Μόνο που η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται παρά μόνο ως τραγωδία ή φάρσα! Και είναι στο χέρι μας- όλων μας μαζί και του καθενός μας ξεχωριστά, να μην αφήσουμε να εξελιχθεί σαν Τραγωδία! Εμείς τουλάχιστον οι Έλληνες ξέρουμε καλά από "Τραγωδίες" και όχι μόνον επειδή εδώ γεννήθηκε ο Ευριπίδης και Σοφοκλής! Ας εμποδίσουμε λοιπόν την φαρσοκωμωδία του "Ευρωπαίου Κυβερνήτη" να μας οδηγήσει σε μια νέα και πιθανόν τελευταία, Ελληνική Τραγωδία!

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή φίλε Κωστα, φταίνε οι Ευρωπαίοι που ζούμε πάνω απ' τις δυνατότητες μας? Αλλά ξέχασα αν επικρατούσε ο Ζαχαριάδης εδώ θα ήταν παράδεισος... Πήγα στη Κούβα και είδα το βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο.

Δαβανέλος Κωνσταντίνος είπε...

Φίλε "άγνωστε"...
Το δημοσιονομικό έλλειμμα της Γρμανίας το 2010 θα είναι διπλάσιο απ΄ αυτό που επιτρέπει το Σύμφωνο σταθερότητας και θα φτάσει στα 145 δισεκατομμύρια ευρώ, το 6% του γερμανικού ΑΕΠ. Το εξωτερικό χρέος της Γερμανίας θα ανέλθει μέσα στο 2010 στο 78% του ΑΕΠ ενώ για τις χώρες της ευρωζώνης δεν πρέπει να ξεπερνά το 60%.
Μήπως ζουν και οι Γερμανοί πάνω απο τις "δυνατότητές" τους;
Και επειδή αναφέρθηκες στον Ζαχαριάδη και στην Κούβα ( οι συνειρμοί σου είναι λίγο περίεργοι για να τους ακολουθήσω) καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγο ... Ρήγα Βελεστινλή:
Τί σ᾿ ὠφελεῖ ἂν ζήσῃς, καὶ εἶσαι στὴ σκλαβιά;
στοχάσου πῶς σὲ ψαίνουν, καθ᾿ ὥραν στὴν φωτιά.
Βεζύρης, δραγουμάνος, ἀφέντης κι᾿ ἂν σταθῇς
ὁ τύραννος ἀδίκως σὲ κάμνει νὰ χαθῇς.
Δουλεύεις ὅλ᾿ ἡμέρα, σὲ ὅ,τι κι᾿ ἂν σὲ πῇ,
κι᾿ αὐτὸς πασχίζει πάλιν, τὸ αἷμα σου νὰ πιῇ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συμπατριώτη Κώστα
Η Γερμανία μπορεί να έχει μεγαλύτερο δημοσιονομικό έλλειμμα, γιατί έχει δυνατότερη οικονομία από τη δική μας. Και επίσης παράγει, ενώ εμείς παράγουμε μόνο κουβέντες. Αν έχεις πάει στη Γερμανία θα δεις ότι ο μέσος έλληνας ζει πολύ καλύτερα από το μέσο γερμανό. Πρόσεξε όχι σε ότι αφορά της υπηρεσίες του δημοσίου, που εδώ είναι είναι στο μούτρο χάλι με υην βοήθεια όλων μας. Τώρα για τα υπόλοιπα. Δεν είμαστε υπό κατοχή. Επιλογή της πλειοψηφίας του λάου είναι η παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (95% παίρνουν τα κόμματα που την υποστηρίζουν. Υπάρχει μόνο η πρωτοπορία του 5-6% των μουτζαχεντήν της Αλέκας και κάτι γκρουπούσκουλα του χαβαλέ). Ευτυχώς γλυτώσαμε τις σωτήριες επεμβάσεις στυλ Βουδαπέστης, Πράγας, κλπ. Τα περί Ζαχαριάδη Κούβας και συναφών…, καλά κανείς και τα ξεπερνάς. Τα αντιλαμβάνεσαι όμως, και χαίρομαι που τα αντιμετωπίζεις ψύχραιμα. Όσο για τις κουβέντες του Βελεστινλή, πιθανόν για την εποχή του να τα ‘λεγε καλά. ΠΙΘΑΝΟΝ. Σήμερα αν ζούσε θα αντιμετώπιζε διαφορετικά.
Αυτά και με Ρουμελιώτικους χαιρετισμούς

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συμπατριώτη Κώστα
Η Γερμανία μπορεί να έχει μεγαλύτερο δημοσιονομικό έλλειμμα, γιατί έχει δυνατότερη οικονομία από τη δική μας. Και επίσης παράγει, ενώ εμείς παράγουμε μόνο κουβέντες. Αν έχεις πάει στη Γερμανία θα δεις ότι ο μέσος έλληνας ζει πολύ καλύτερα από το μέσο γερμανό. Πρόσεξε όχι σε ότι αφορά της υπηρεσίες του δημοσίου, που εδώ είναι είναι στο μούτρο χάλι με την βοήθεια όλων μας. Τώρα για τα υπόλοιπα. Δεν είμαστε υπό κατοχή. Επιλογή της πλειοψηφίας του λάου είναι η παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (95% παίρνουν τα κόμματα που την υποστηρίζουν. Υπάρχει μόνο η πρωτοπορία του 5-6% των μουτζαχεντήν της Αλέκας και κάτι γκρουπούσκουλα του χαβαλέ). Ευτυχώς γλυτώσαμε τις σωτήριες επεμβάσεις στυλ Βουδαπέστης, Πράγας, κλπ. Τα περί Ζαχαριάδη Κούβας και συναφών…, καλά κανείς και τα ξεπερνάς. Τα αντιλαμβάνεσαι όμως, και χαίρομαι που τα αντιμετωπίζεις ψύχραιμα. Όσο για τις κουβέντες του Βελεστινλή, πιθανόν για την εποχή του να τα ‘λεγε καλά. ΠΙΘΑΝΟΝ. Σήμερα αν ζούσε θα αντιμετώπιζε διαφορετικά.
Αυτά και με Ρουμελιώτικους χαιρετισμούς

Δαβανέλος Κωνσταντίνος είπε...

Αγαπητέ φίλε...
Όλες οι φτωχές χώρες του Κόσμου -ανάμεσα τους και η Ελλάδα- πληρώνουν πρώτες τις συνέπειες της Παγκόσμιας Κρίσης ως οι πιο ευάλωτες!Και σε τελική ανάλυση αυτό το Ελληνικό Κράτος ποιός το έχτισε και ποιός το κυβέρνησε όλα αυτά τα χρόνια;Αν έχουμε το Κράτος και το Δημόσιο που έχουμε, δεν νομίζω να πιστεύεις ότι την ευθύνη γι αυτό την έχουν οι "Μουτζαχεντήν της Αλέκας και τα γκρουπούσκουλα του χαβαλέ"! Και ναι, σαφώς η πλεοψηφία των Ελλήνων είναι υπέρ της παραμονής μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και πιθανόν και να επικροτεί και τα μέτρα που θα πάρει η Ε.Ε. για το ... "καλό" μας! Αυτό δεν σημαίνει ότι και εγώ πρέπει να συμφωνώ με την Κυρίαρχη Κοινή Γνώμη, πόσο μάλλον όταν βλέπω πως είναι ...λανθασμένη! Μην ξεχνάμε ότι και ο Χίτλερ στην μεγάλη πλειοψηφία του Γερμανικού Λαού στηρίχτηκε για τον Πόλεμο! Μόνο κάτι ... γκρουπούσκουλα αντιδρούσαν στο ρεύμα του Φασισμού που σάρωσε τότε την Γερμανία! Και όσο για την δική μας Χώρα μήπως το Δόγμα "Ανήκουμε στην Δύση" δεν μας έφερε ως εδώ; Και μήπως μας γλύτωσε και από τα αιματοκυλίσματα (1922, 1940, 1944, 1974) που προκάλεσαν οι συνεχείς επεμβάσεις των Αγγλοαμερικάνων στην Χώρα μας; Καλό είναι να Θυμάσαι την Άνοιξη της Πράγας, αλλά να Θυμάσαι και την Κύπρο, αγαπητέ μου "άγνωστε" φίλε! Η επιλεκτική μνήμη είναι πολύ κακό πράγμα! Και για να κλείσουμε την κουβέντα αν ο Βελεστινλής ζούσε σήμερα δεν ξέρω τι θα έλεγε, όπως και δεν ξέρω αν οι δυό μας είμασταν στην "Άνοιξη της Πράγας" ποιός θα ήταν με τους φοιτητές και ποιός με τους ... "σωτήρες"! Όλοι μας κρινόμαστε απο τα λόγια και τα έργα μας σε δεδομένες χρονικά πολιτικές και κοινωνικές συγκυρίες - για αυτό και κρατάω από τον Βελεστινλή αυτά που είπε τότε που τα είπε:

Ὦ βασιλεῦ τοῦ κόσμου, ὁρκίζομαι σὲ σέ,
στὴν γνώμην τῶν τυράννων, νὰ μὴν ἐλθῶ ποτέ.
Μήτε νὰ τοὺς δουλεύσω, μήτε νὰ πλανηθῶ,
εἰς τὰ ταξίματά τους, γιὰ νὰ παραδοθῶ.
Ἐν ὅσῳ ζῶ στὸν κόσμον, ὁ μόνος μου σκοπός,
γιὰ νὰ τοὺς ἀφανίσω, θὲ νἆναι σταθερός.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά, αλλά σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18. Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; Tα επεισόδια στα Κόκκινα;…
Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ Κλεπαίτη

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά. Σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών-Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Βέβαια πολλές φορές η πλειοψηφία σφάλει. Μόνο που στα δημοκρατικά δυτικά αστικά καθεστώτα υπάρχει η δυνατότητα να διόρθωσης του λάθους, σε αντιδιαστολή με τα καθεστώτα που πρεσβεύουν οι μουτζαχεντήν και γκρουπούσκουλα που η διόρθωση γίνεται μετά από γενική κατάρρευση, και αφού καταντήσουν οι μεν άνδρες σκλάβοι, οι δε γυναίκες πόρνες. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18 (εποχές που η Ελλάδα τριπλασιάστηκε). Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά, είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; τα επεισόδια στα Κόκκινα…

Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ Κλεπαίτη

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά. Σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών-Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Βέβαια πολλές φορές η πλειοψηφία σφάλει. Μόνο που στα δημοκρατικά δυτικά αστικά καθεστώτα υπάρχει η δυνατότητα να διόρθωσης του λάθους, σε αντιδιαστολή με τα καθεστώτα που πρεσβεύουν οι μουτζαχεντήν και γκρουπούσκουλα που η διόρθωση γίνεται μετά από γενική κατάρρευση, και αφού καταντήσουν οι μεν άνδρες σκλάβοι, οι δε γυναίκες πόρνες. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18 (εποχές που η Ελλάδα τριπλασιάστηκε). Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά, είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; τα επεισόδια στα Κόκκινα…

Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ Κλεπαίτη

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά. Σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών-Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Βέβαια πολλές φορές η πλειοψηφία σφάλει. Μόνο που στα δημοκρατικά δυτικά αστικά καθεστώτα υπάρχει η δυνατότητα να διόρθωσης του λάθους, σε αντιδιαστολή με τα καθεστώτα που πρεσβεύουν οι μουτζαχεντήν και γκρουπούσκουλα που η διόρθωση γίνεται μετά από γενική κατάρρευση, και αφού καταντήσουν οι μεν άνδρες σκλάβοι, οι δε γυναίκες πόρνες. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18 (εποχές που η Ελλάδα τριπλασιάστηκε). Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά, είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; τα επεισόδια στα Κόκκινα…

Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ Κλεπαίτη

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά. Σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών-Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Βέβαια πολλές φορές η πλειοψηφία σφάλει. Μόνο που στα δημοκρατικά δυτικά αστικά καθεστώτα υπάρχει η δυνατότητα να διόρθωσης του λάθους, σε αντιδιαστολή με τα καθεστώτα που πρεσβεύουν οι μουτζαχεντήν και γκρουπούσκουλα που η διόρθωση γίνεται μετά από γενική κατάρρευση, και αφού καταντήσουν οι μεν άνδρες σκλάβοι, οι δε γυναίκες πόρνες. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18 (εποχές που η Ελλάδα τριπλασιάστηκε). Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά, είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; τα επεισόδια στα Κόκκινα…

Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ Κλεπαίτη

Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά. Σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών-Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Βέβαια πολλές φορές η πλειοψηφία σφάλει. Μόνο που στα δημοκρατικά δυτικά αστικά καθεστώτα υπάρχει η δυνατότητα να διόρθωσης του λάθους, σε αντιδιαστολή με τα καθεστώτα που πρεσβεύουν οι μουτζαχεντήν και γκρουπούσκουλα που η διόρθωση γίνεται μετά από γενική κατάρρευση, και αφού καταντήσουν οι μεν άνδρες σκλάβοι, οι δε γυναίκες πόρνες. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18 (εποχές που η Ελλάδα τριπλασιάστηκε). Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά, είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; τα επεισόδια στα Κόκκινα…

Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ Κλεπαίτη
Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά. Σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών-Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Βέβαια πολλές φορές η πλειοψηφία σφάλει. Μόνο που στα δημοκρατικά δυτικά αστικά καθεστώτα υπάρχει η δυνατότητα να διόρθωσης του λάθους, σε αντιδιαστολή με τα καθεστώτα που πρεσβεύουν οι μουτζαχεντήν και γκρουπούσκουλα που η διόρθωση γίνεται μετά από γενική κατάρρευση, και αφού καταντήσουν οι μεν άνδρες σκλάβοι, οι δε γυναίκες πόρνες. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Συμφωνώ ότι η επιλεκτική μνήμη είναι κακό πράγμα. Πριν από το ’22, είχαμε το 1912-14 και το 1917-18 (εποχές που η Ελλάδα τριπλασιάστηκε). Στη συνέχεια ήταν το 1922 για το οποίο προφανώς κατά τη γνώμη σου φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι κ.α. πάντως όχι εμείς! Τι ωραία. Και οι Ρώσοι με τον Λένιν; Όχι, αυτοί… Το 1940, 1944, (το 1947-49 το ξέχασες πάλι…) ποιοι φταίνε; Οι ξένοι; Στα καλά, είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και τα παλληκάρια, ενώ στις τραγωδίες φταίνε οι Αγγλοαμερικάνοι. ΓΙΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Και το’74; Μήπως έχεις ακούσει για τον Μακάριο και τις σχέσεις με τον Σαμψών, το πρωτοπαλίκαρο του το Γιωρκάντζη, την αναθεώρηση των 13 σημείων, το Γρίβα στα γεγονότα της Κοφίνου; τα επεισόδια στα Κόκκινα…

Λοιπόν καμιά επιλεκτική μνήμη. Και στην άνοιξη της Πράγας μαζί θα βρισκόμασταν αν δεν ήμασταν χαφιεδοκομματόσκυλα. Όσο για τον φουκαρά το Ρήγα άφησε τον στην ουτοπία του…

Άντε, και πάλι με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ Κλεπαίτη
Πρώτα –πρώτα δεν είμαστε φτωχή χώρα. Μόνο «οι μουτζαχεντήν και τα γκρουπούσκουλα» αρέσκονται σ’ αυτή τη διατύπωση. Τους βοηθά ψυχολογικά για να υπάρχουν. Ρώτα τους γέρους στη Κλεπά πως ζούσαν πριν από 40 χρόνια. Θα μάθεις. Ευθύνη για το ελληνικό κράτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ. Εκτός αν ζουν σε άλλον παράλληλο κόσμο οι λεβέντες αυτοί. Όταν πετάς μολοτόφ πολιτική «εκφράζεις». Μέχρι στιγμής μάλλον δίκιο είχε η πλειοψηφία για τις όποιες ευρωπαϊκές και άλλες επιλογές. Το επιβεβαίωσαν οι χιλιάδες «σύντροφοι» πολιτικοί πρόσφυγες που μπούκαραν στην Ελλάδα μόλις άνοιξαν τα σύνορα του «ανατολικού παραδείσου» (αν ο παράδεισος ήταν εκεί γιατί δεν έμεινε εκεί ούτε ένας -1-, και ήρθαν στην υπό κατοχή καπιταλιστική Ελλάδα. Ας πήγαιναν π.χ. στη Λ.Δ.Β. Κορέας). Ο Χίτλερ καγκελάριος δεν έγινε έχοντας την πλειοψηφία. Δεν τα διάβασες-ή δεν μας τα λες-καλά. Σχεδόν πραξικοπηματικά του δόθηκε η διακυβέρνηση (κάτι παρόμοιο με τον σύντροφο Ίλιτς), και βέβαια μετά από διαφωνίες Σοσιαλιστών-Κομουνιστών για συνεργασία κλπ. Βέβαια πολλές φορές η πλειοψηφία σφάλει. Μόνο που στα δημοκρατικά δυτικά αστικά καθεστώτα υπάρχει η δυνατότητα να διόρθωσης του λάθους, σε αντιδιαστολή με τα καθεστώτα που πρεσβεύουν οι μουτζαχεντήν και γκρουπούσκουλα που η διόρθωση γίνεται μετά από γενική κατάρρευση, και αφού καταντήσουν οι μεν άνδρες σκλάβοι, οι δε γυναίκες πόρνες. Ανήκουμε στη δύση και είμαστε κομμάτι της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κουλτούρα τους είναι προς ανατολάς στραμμένη, δικαίωμα τους. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

To επαναλαμβάνω για να γίνει πλήρως κατανοητό:

Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

"Εκσυγχρονιστής"